GAv6 Logotip

aktuelno

PREPORUKA

| PREPORUKA | 

BESPLATNE FLASH IGRE NA „IGRE 247“

<< novosti

Objavljena: 06/05/11

Autor članka:

Manuel

Na internetskoj stranici „Igre 247“ pronaći ćete besplatne flash igrice koje vole igrati baš sve generacije. Oni najmlađi zabavit će se uz igre za djecu u koje spadaju igre sa životinjama ili superjunacima poput Ben 10-a, dok su za nešto starije igrače namijenjene kartaške igre, igre za razmišljanje, arkadne i brojne druge kategorije igrica. U oko četrdeset kategorija igara čekaju vas Sonic, Winksice, Tom i Jerry, Super Mario, Ben 10 i ostali popularni junaci računalnih igrica. Na ovoj stranici nalazi se oko tri tisuće igara, a stranica se redovito osvježava s novim popularnim igrama, tako da ćete uvijek biti u toku. Sve što trebate napraviti je upaliti svoje računalo, otvoriti ovu stranicu i pronaći koje vam se igrice najviše sviđaju.

 

Ako nikad ne znate otkud bi počeli igrati, najbolje bi bilo da na naslovnoj stranici pogledate  koje su to igre na listi onih popularnih, odnosno, koje igre vole igrati i ostali posjetitelji stranice, a možete i vidjeti koje od njih su dobile najbolje ocjene od svih igrača na stranici. Osim toga, za one koji vole igrati s ostalim igračima, tu je kategorija Multiplayer u kojoj se nalaze igrice za one koji se nikad nisu voljeli igrati sami, već su uvijek tražili društvo za igru. Ne samo da multiplayer igre možete igrati sa svojim prijateljima, već s igračima iz cijelog svijeta.

Tri tisuće igrica u oko četrdeset kategorija znače samo nepresušnu zabavu dvadeset i četiri sata dnevno. Sad kad ste sve ovo pročitali, vrijeme je da posjetite www.igre247.net i dopustite sami sebi da zabava uđe u vaš život. Želimo vam dobru zabavu!

spacer

<< novosti

Objavljena: 06/05/11

PREPORUKA
Overlay
platforma

općenito

Žanr

Proizvođač

Izdavač

Website

www.ga.com.ba

Datum izlaska

Vezane novosti
-
Vezani Downloadi
spacer

spacer
BihnetGaming Area